Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، سرمایه گذاری در حوزه علم و فناوری و نخبه پروری و فرآهم آوردن امکانات سخت افزاری بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری ازیک سو و توجه ویژه به پرورش استعداد نخبگان و دانشجویان در محیط دانشگاه از سوی دیگر، جزو مهمترین رسالت‌های باشگاه محسوب می شود که هدف نهایی آن ایجاد بستر مناسب برای کار و تلاش نخبگان، توام با افزایش شور و نشاط علمی در دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به بخشنامه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان سازمان مرکزی و تاکید ریاست واحد مبنی بر انجام فعالیت ها به صورت مجازی، برگزاری مجازی فعالیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و انجمن های علمی به صورت مجازی در دستور کار قرار گرفته است. همچنین برگزار چندین وبینار ملی و داخلی برای اعضای باشگاه و انجمن‌های علمی و برنامه ریزی به منظور برگزاری بازدید‌های مجازی در دستور کار قرار دارد. در این راستا فعالیت‌های زیر تحت نظارت ریاست واحد صورت پذیرفت:

برگزاری انتخابات انجمن‌های علمی تازه تاسیس در شرایط کرونا

چهار انجمن علمی روانشناسی و مشاوره، گردشگری و هتل داری، ارتباطات و رسانه و حسابداری در بهمن سال 1398 موفق به کسب مجوز تاسیس شدند. اما متاسفانه به علت شیوع بیماری کرونا، موفق به برگزاری انتخابات برای انتخاب اعضای هیئت مدیره نشدند. در سال 1399 با توجه به اشتیاق و پیگیری دانشجویان، حسب دستور ریاست واحد و پس از تشکیل کمیته انتخابات متشکل از مدیران گروه، پژوهش و مدیر کل دفتر ریاست، اداره روابط عمومی و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران غرب، مقرر شد به منظور پاسخ به اشتیاق دانشجویان، تحرک در فعالیت‌های علمی پژوهشی دانشجویان و رفع آلام آن‌ها، انتخابات به صورت مجازی از یکشنبه 18 خرداد سال 1399 تا سه شنبه 20 خرداد 1399 با رعایت پروتکل‌های مشخص شده و شیوه نامه طراحی شده برگزار شود.

با توجه به محیط‌‍‌های مجازی تعریف شده در فضای مجازی، دانشجویان در شب‌های متوالی مشغول به تبلیغ عملکرد و برنامه‌های خودشان شدند. یکی از برکات انتخابات برگزار شده ایجاد شور و نشاط بین دانشجویان قبل از امتحانات و کاهش استرس و عبور از فضای قرنطینه بود. این انتخابات با مشارکت بی نظیری روبرو شد به طوری که حدود 780 نفر در این انتخابات فقط در چهار گروه مشارکت کردند. در ادامه پس از حضور نمایندگان دانشجویان و حضور نماینده حوزه ریاست و نمایندگان گروه با حفظ فاصله گذاری اجتماعی، شمارش آرا انجام شد و منتخبان هم اکنون درحال فعالیت در انجمن‌های علمی مزبور هستند.

برگزاری جلسات مجازی برای انجمن های تازه تاسیس و انجمن های علمی

در این راستا و بعد از انتخاب هیئت مدیره انجمن‌های علمی، به منظور حفظ سلامتی دانشجویان 7 جلسه مجازی با حضور اعضای هیئت مدیره انجمن ها و استادان راهنما توسط رئیس باشگاه پژوهشگران واحد تهران غرب برگزار شد. در این جلسات در خصوص دستورالعمل برگزاری وبینار، طرح فطرت باشگاه، برگزای وبینار و بازدید‌های مجازی، راه اندازی نشریه و تشکیل تیم‌های پایه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

برگزاری دو مسابقه ملی صنعت و سلامت و سلامت آموز ویژه دانشجویان و دانش آموزان

با توجه به طولانی شدن مدت قرنطینه و همچنین صدمات ناشی از شیوع بیماری کرونا، دو مسابقه ملی صنعت و سلامت و سلامت آموز با محور تلاش و کوشش در راستای دریافت آثار و ایده‌ها در محورهای مذکور، کاهش‌ آسیب‌های اجتماعی، دریافت ایده و راه حل جهت مشکلات ناشی از این آسیب با محور تلاش، کوشش و امید، از 10 خرداد 1399 شروع به دریافت ایده و آثار کرد و هم اکنون ادامه دارد. علاقمندان می توانند در صورت تمایل به شرکت در مسابقات به سامانه http://events.wtiau.ac.ir مراجعه کنند.

محورهای اولین مسابقه ملی صنعت و سلامت ویژه دانشجویان

موضوع: ایده‌های خلاقانه با رویکرد جهش تولید به منظور مواجهه با بیماری‌های واگیردار( کرونا) در زمان شیوع و پس از آن که شامل کسب و کارهای نوین، اپ‌های هوشمند در حوزه سلامت و ایده‌های نوین برای مبارزه با استرس و افسردگی می‌شود.

محورهای اولین مسابقه ملی سلامت آموز با محور تلاش و کوشش ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان

با موضوعات عکاسی، قصه گویی و داستان‌نویسی شامل داستان نویسی( از کرونا چه آموختیم با محور امید و کسب و کار و...)، قصه گویی برای کودکان در قرنطینه خانگی( با هدف احیای قصه‌های قدیمی، محلی و معروف در شهر و استان‌های کشور با محور تلاش و کوشش و عکاسی( امید از پنجره خانه در قرنطینه خانگی) می‌شود.

برگزاری دوره‌های مجازی انجمن‌های علمی

در این راستا پس از نیازسنجی در انجمن‌های علمی، 8 درخواست برگزاری کارگاه در قالب سینرژی مربوط به انجمن‌های علمی دانشجویی، مهندسی صنایع و زبان پس از تصویب در شورا، برگزار شد. همچنین به دنبال آن هستیم که برای توانمند‌سازی اعضای باشگاه و انجمن‌های علمی حداقل سه وبینار برای اعضای باشگاه و حداقل یک وبینار برای هر انجمن علمی برگزار کنیم.

حمایت تیم تخصصی رباتیک

در این راستا پس از هدایت تیم توسط سرپرست آن و اختصاص بودجه بر اساس بخشنامه‌های مرتبط، در حال برنامه ریزی جهت برگزاری دوره‌های تخصصی برای اعضای تیم به صورت مجازی هستیم. امید است در اولین مسابقات، این تیم بتواند با کسب مقام برای واحد و دانشگاه آزاد اسلامی افتخار کسب کند. لازم به ذکر است، پس از رصد رویدادهای ملی و معتبر، پس از تشکیل تیم های پایه، دانشجویان را جهت کسب افتخار برای دانشگاه آزاد اسلامی به این مسابقات اعزام خواهیم کرد.

بررسی پرونده متقاضیان طرح های بهار و تابستان باشگاه به صورت مجازی

در این راستا پس از اعلام فراخوان و ارسال پیامک برای دانشجویان و انجمن‌های علمی و اعضای باشگاه، ثیت نام به صورت مجازی توسط سامانه های موجود آغاز شد.

انتخاب پژوهشگر برتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد

امسال باشگاه واحد تهران غرب موفق به کسب حداکثر سهمیه معرفی و تشویق پژوهشگر برتر( 3 نفر) شده است. شایان ذکر است 3 نفر منتخب در واحد ضمن تشویق نقدی، در هفته پژوهش مورد تقدیر خواهند گرفت و به باشگاه سازمان جهت رقابت در استان و سطح کشوری معرفی می‌شوند. با توجه به لزوم برنامه ریزی به منظور کسب مقام در جشنواره‌ها و تشویق دانشجویان جهت انجام امور پژوهشی و با عنایت به زمان باقی‌مانده تا آذرماه، باشگاه پژوهشگران طی چند مرحله از اول خرداد نسبت به دریافت رزومه و پرونده پژوهشی دانشجویان با حداقل شرایط اقدام کرده است.

از افراد منتخب طی مراحل زیر 3 پژوهشگر برتر انتخاب می‌شود و در صورت احراز شرایط دانشجوی نمونه، با کمک حوزه‌های دیگر جهت دانشجوی نمونه واحد، استان و کشور، آماده خواهند شد. افراد با رزومه متوسط ضمن آشنایی با امور پژوهشی، با افراد پژوهشگر آشنا و جهت سال آتی آماده خواهند شد.

مراحل انتخاب پژوهشگر برتر و برنامه ریزی برای دانشجویان به شرح ذیل است:

فراخوان عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران غرب به صورت غیر حضوری به منظور حمایت از دانشجویان مستعد در راستای دریافت تسهیلات پژوهشی و حمایت های باشگاه در شرایط کرونایی، باشگاه پژوهشگران جوان تهران غرب به صورت غیر حضوری نسبت به ثبت نام دانشجویان اقدام کرد. در این راستا جهت مراجعه نکردن دانشجو در شرایط کرونایی پس از ثبت درخواست دانشجو در محیط‌های مجازی و سامانه های موجود، دفتر باشگاه نسبت به دریافت و ارسال تصویر ریز نمرات تایید شده توسط آموزش اقدام برای دانشجو در سامانه اقدام کرد. در این روش دانشجو نیز بدون مراجعه نسبت به ثبت نام در باشگاه اقدام، پس از بررسی پرونده دانشجو توسط رئیس باشگاه نسبت به تایید او اقدام می شود.

راه اندازی فضاهای مجازی و دفتر مجازی باشگاه جهت خدمات مستمر غیر حضوری به دانشجویان

در این راستا ضمن پشتیبانی امور دانشجویان در سامانه‌های باشگاه، جهت رفاه حال دانشجویان در شرایط کرونایی، نسبت به راه‌اندازی اینستاگرام و فضای‌های مجازی اقدام شد. دانشجویان به طور مستقیم ضمن ارسال مشکلات به رئیس باشگاه، مشکلاتشان برطرف خواهد شد.سایت باشگاه نیز برای ارائه خدمات غیر حضوری به روز رسانی شد. همچنین برای اعضای باشگاه و هر انجمن با هدف خدمات به این عزیزان گروه‌های مجازی و دفتر مجازی باشگاه راه اندازی و تشکیل شد.

حمایت از جشنواره مجازی خوراک

در زمینه همکاری با جشنواره خوراک که توسط کانون فعال گردشگری و هتل داری واحد و با همت معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی و معاونت پژوهش و باشگاه پژوهشگران با توجه به رسالت خود و برگزاری مسابقات برای دانشجویان، با هدف ارتقا مهارت‌های اجتماعی، علمی و اشتغال زایی دانشجویان و همچنین بزرگداشت ماه مبارک رمضان از این مسابقات حمایت کرد، لذا در این رابطه از تمامی دانشجویان انجمن‌های علمی و باشگاه پژوهشگران دعوت شد در این مسابقات حضور پر شوری داشته باشند.

انتهای پیام/

108 / 167 باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد واحد تهران غرب فعالیت‌های پژوهشی دستاوردهای دانشجویان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد واحد تهران غرب فعالیت های پژوهشی دستاوردهای دانشجویان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان انجمن های علمی اعضای باشگاه واحد تهران غرب شرایط کرونا صورت مجازی پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد محور تلاش رئیس باشگاه برای دانشجو برنامه ریزی راه اندازی مسابقه ملی برای اعضای غیر حضوری فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۹۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین اجلاس سراسری گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.

مدیر اجلاس سراسری گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی در این اجلاس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اظهار کرد: «یکی از مراکز مهم تربیت قوه عاقله‌ کشور، دانشگاه است»، بنابراین در فرآیند ساختن و پرورش دادن قوه‌ی عاقله برای کشوراستاد یک نقش ویژه را ایفا می‌کند.

فرح حبیب اضافه کرد: دانشگاه نباید خود را از مسائل کشور جدا بداند و چالش‌های کشور برای دانشگاه مسائل واقعی، حقیقی و اصلی باشد و مسئله دیگر تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان بوده که فراتر از تعلیم مسئله تربیت است.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه جهت‌گیری اخلاقی و معنوی، تلطیف روحی و دمیدن روح احساس هویت در مجموعه جوان کشور را برعهده دارد، ادامه داد: کاربردی کردن پژوهش‌ها یکی از اولویت‌های پیش روی دانشگاه است و حوزه معماری و شهرسازی نقشی بسیار اساسی بر روی فرهنگ جوامع و سبک زندگی مردم دارد.

عضو کمیسیون نشریات دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه گزارشی از وضعیت تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجوی معماری و شهرسازی در سراسر کشور یادآور شد: گروه معماری و شهرسازی در سراسر کشور دارای ۷۸۶ عضو هیئت علمی و ۴۷ هزار و ۷۱۹ دانشجو بوده و با ۱۲ نشریه فعال، دو نشریه غیرفعال، چهار نشریه دارای نمایه وزارتین و هشت نشریه با رتبه A و A+ است.

حبیب افزود: این اجلاسیه با تشکیل چهار کارگروه مباحث مهم و اساسی گروه معماری و شهرسازی را بررسی می‌کند، کارگروه نخست «بهار دانش با تحلیل و بررسی علم و علم‌سنجی انتشارات، نشریات و منابع درسی»، کارگروه دوم «پژوهش و فناوری مثمر»، کارگروه سوم «آمایش تحولی و تعالی‌بخشی» و کارگروه چهارم «افق‌های نوین در آموزش ـ مهارت‌محوری» را دنبال می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در کارگروه بهار دانش، راهکار‌های بهبود ارتقای کیفیت، افزایش مجلات علمی و بین‌المللی، برنامه‌ریزی همایش‌ها و کنفرانس‌های علمی، حمایت از راه‌اندازی انجمن‌ها و قطب‌های علمی، برنامه‌ریزی برای برگزاری کرسی‌های علمی، تدوین کتب درسی و مراجع علمی موردنیاز پیگیری شد.

مدیرگروه معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بیان کرد: در کارگروه آمایش تحولی و تعالی‌بخشی، آمایش ملی رشته مقطع‌های معمار و شهرسازی، تشکیل کمیته تخصصی برای تعیین سطح دستیاران آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی و تخصصی به‌روز در راستای ارتقای مهارت‌های اعضای هیئت علمی و دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر اجلاس سراسری گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: در کارگروه پژوهش و فناوری مثمر، شناخت و شبکه‌سازی پژوهش و زیرساخت‌ها، ارتباط دانشگاه، صنعت و جامعه، کارخانه نوآوری و فناوری سکو‌ها (پلتفرم‌ها) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حبیب در ادامه توضیح داد: در کارگروه افق‌های نوین در آموزش، مهارت‌محور کردن حوزه‌های آموزش براساس نقشه راه مهارتی و بستر‌سازی دوره‌های آموزشی درباره بهبود پایان‌نامه‌ها در تحصیلات تکمیلی، بازبینی سرفصل‌های قدیمی براساس چهار محور روزآمدی، مهارت‌محوری، حکمی‌سازی، کارآمدسازی و تدوین رشته‌های میان رشته‌ای مورد تبادل‌نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره فرهیختگان جوان با رقابت بیش از ۲ هزار دانش‌آموز آغاز شد
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • دانشگاه آزاد حلقه گمشده جدایی جامعه و دانشگاه را یافته است/ تشریح جایگاه طرح صدرا میان دانشجویان
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی