Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس رضایی درگفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره فعالیت های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری گفت: در باشگاه پژوهشگران به دنبال این هستیم تا هیچ استعداد بالقوه ای از تبدیل آن به بالفعل باز نماند. بنابراین در راستای سیاست های باشگاه، برنامه هایی را برای پیشرفت و توانمند سازی اعضا دردست اقدام داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره این برنامه ها توضیح داد: تقویت روحیه انجام کارگروهی بین اعضا و سازماندهی آنها در فعالیت های گروهی و همچین هدایت و حمایت استعدادهای درخشان و نخبگان باشگاه برای تامین اساسی نیازهای کشور با معرفی آنها به ارگان‌های مربوطه از مهمترین برنامه های باشگاه پژوهشگران است.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری با بیان این که ارتقای سطح کیفی نخبگان باشگاه در زمینه های فرهنگی، کارآفرینی و علمی و آموزشی از دیگر برنامه های در دست اجرا است گفت: همچنین در تلاش هستیم تا شرایط مناسب برای مطالعه و کارهای تحقیقاتی و تهیه، تولید و عرضه نتایج حاصل شده را برای افراد ایجاد کنیم.

او در ادامه تصریح کرد: انتخاب استعدادهای درخشان و پیگیری جدی برای تامین نیازهای آنان از قبیل تهیه مواد و وسایل پژوهشی، برخورداری آنها از تمام امکانات دانشگاه از جمله کتابخانه، آزمایشگاه و کارگاه‌های دانشگاه‌ها در داخل و خارج از کشور را نیز دنبال میکنیم.

رضایی با بیان این که یکی دیگر از اهداف باشگاه، اعزام اعضا به خارج از کشور درصورت نیاز برای انجام فرصت مطالعاتی است گفت:طرح هسته های پژوهشی، طرح حمایت از استادیاران جوان، طرح حمایت از جذب در شرکت‌های دانش بنیان، طرح‌­های نظام وظیفه تخصصی ویژه دانش آموختگان برتر دانشگاهی و فناور از جمله روش هایی است که برای شناسایی و توانمندسازی دانشجویان و دانش آموختگان صاحب استعداد برتر باید در نظر گرفته شود.

او در پاسخ به این سوال که برنامه باشگاه جهت جذب اعضای جدید و همکاری با آن ها چیست توضیح داد: نیروهای دانشی و فارغ التحصیلان دانشگاهی که مشاغل دانشگاهی را نیز برای فعالیت حرفه ای خود انتخاب می کنند به کیفیت دانشگاه، دانشجویان و دیگر اعضای هیات علمی اهمیت بسیار می دهند. پرسش بسیاری از آنها این است که آیا دانشگاه محل فعالیت ما دارای حداقل‌های لازم برای فعالیت علمی سطح مطلوب هست یا خیر؟

او اضافه کرد: این مطلوبیت بیش از آنکه از جهت امکانات رفاهی باشد، از این جهت است که آیا اصولا دانشجویان با استعدادی سر کلاس‌ها حاضرند یا خیر، آیا همکاران دانشگاهی بر اساس توان و برجستگی علمی وارد محیط دانشگاه شده اند و یا با تکیه بر انواع رانتها و زد و بندها؟ آیا حداقل امکانات آزمایشگاهی و تحقیقاتی برای انجام پژوهشهای در تراز مطلوب فراهم است یا از فردای فعالیت درکشور باید لنگ یک اینترنت درب و داغان در دانشگاه نشست و دور از دسترسی به منابع علمی لازم دور خودمان بچرخیم؟

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با بیان این که نیروهای علمی، تشنه اثرگذاری هستند اظهار کرد: این افراد اگر باور کنند واقعا جاهایی در کشور وجود دارد که از توان و تخصص و تجربه و دانش آنها بخوبی استفاده میکند، با همه کمبودها میسازند. اما اگر احساس کنند، کار واقعی و در ترازی برای آنها وجود ندارد، حتی اگر بالاترین حقوق و مزایا برایشان در نظر گرفته شود نمی مانند. بنابراین برای جذب نخبگان باید زیر ساخت‌ها مهیا شود که واحد ساری و واحدهای استان مازندران، از سالها قبل به این موضوع پی برده و امکانات زیر ساختی مناسبی را جهت انجام امور نخبگان ایجاد کرده اند.

او تاکید کرد: اعضای باشگاه در هسته ها و گروههای مختلف به تبادل نظر میپردازند و از امکانات بهره میبرند که بازخورد آن موفقیت‌هایی است که در زمینه چاپ مقالات در مجلات معتبر، کسب مقام های ارزشمند از مسابقات جهانی اختراعات و مسابقات روباتیک کسب کرده اند.

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود درباره افتخارات اعضای باشگاه نیز صحبت به میان آورد و گفت: کسب ۴ مدال طلا ، ۱۰ نقره و ۵ برنز از مسابقات جهانی اختراعات در کشور کره جنوبی، کرواسی، فرانسه، استرالیا، انگلیس، ترکیه، رومانی ،سوئیس و آلمان و همچنین کسب جایزه برتر جشنواره خوارزمی با روبات مین یاب خودکار از جمله افتخارات اعضای باشگاه است.

او با بیان این که اعضای باشگاه موفق شده اند کسب مقام اول مسابقات بین المللی روباتیک دانشگاه امیرکبیر را به خود اختصاص دهند گفت: همچنین چاپ بیش از ۲۰۰ مقاله lsl، چاپ بیش از ۱۰۰ مقاله در مجلات خارجی، چاپ بیش از ۲۰۰ مقاله در مجموعه مقالات همایش های داخلی و بین الملی، چاپ بیش از ۵۰ مقاله در مجلات علمی و پژوهشی و ۳۰ اختراع ثبت شده از دیگر افتخارات اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد ساری است.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان مازندران در خصوص ارتباط با مراکز صنعتی و محیط های دانش بنیان نیز اظهار کرد: در سال‌های اخیر به خصوص ۱۰ سال گذشته، صنعت ورود خیلی جدی به دانشگاه داشته که نیاز به شناخت دقیق‌تر از توانمندی‌های دانشگاه و چگونگی انجام کار مشترک، احساس می‌شود. همچنین صنعت و حوزه تقاضا هنوز ورودی به پروژه‌های سنگین برای حل مشکلات اجتماعی نداشتند.

او با تاکید بر این که آمادگی دانشگاه‌ها به تنهایی کافی نیست گفت: نمی‌توان در این باره، ادعای جدی کرد چرا که در فرایند کار مشترک، توانمندی‌ها توسعه پیدا می‌کند، یعنی باید ارتباطی برای شناخت مشترک دو طرف ایجاد شود و اعتماد مشترک و توانمندسازی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی هم توسعه پیدا کند. صنعت ما رقابتی مبتنی بر ارتباطات تنگاتنگ با مراکز تحقیقاتی ندارد. مهمترین چالش پیش رو این است که به علت رقابتی نبودن و محدودیت در واردات از حمایت دولت بهره‌مند هستند، بنابراین گرایشی به تحقیق و توسعه ندارند.

رئیس باشگاه پژوهشگران واحد ساری ادامه داد: البته با همکاری فرمانداری ساری، سازمان صنایع و معادن استان مازندران و شهرک های صنعتی و همچنین همکاری اعضا باشگاه در واحد ساری، صنایع موجود در شهرستان و حتی استان در قالب یک بانک اطلاعاتی شناسایی و نقاط قوت و ضعف آنها و چگونگی همکاری توسط اساتید همکار بررسی شد.

به گفته او هدف از این کار آشنایی و ارتباط صنعت با نخبگان و دانشگاه و استفاده برد برد هر دو طرف است. یعنی مسائل و مشکلات صنعت توسط نخبگان بررسی و مرتفع و در سوی مقابل نخبگان نیز جذب بازار کار میشوند.

رضایی در پایان تاکید کرد: در این راستا بخش های خصوصی، دولتی و اجرایی باید برای استفاده از دانشجویان صاحب استعداد برتر، ورود پیدا کنند تا با همکاری دانشگاه‌ها و معاونت علمی، این مستعدین با انجام پروژه هایی، مهارت حل معضلات را پیدا کنند.

انتهای پیام/

341 / 167 باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد ساری عباس رضایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد ساری عباس رضایی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد رئیس باشگاه پژوهشگران استان مازندران اعضای باشگاه دانشگاه ها چاپ بیش برنامه ها واحد ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۵۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود

علیرضا ایرانشاهی دبیر علمی اولین همایش ملی حقوق شهری و شهرسازی در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به برگزاری این همایش در ۹ محور اشاره کرد و گفت: محور‌های حقوق محیط زیست شهری، حقوق امنیت و ایمنی شهری، حقوق ساختمان، حقوق مدیریت شهری، حقوق زمین شهری، حقوق دادرسی شهری، حقوق فن آوری نوین شهری، حقوق سلامت شهری و حقوق فن آوری نوین شهری از محور‌هایی است که در فراخوان این همایش درج شده است و باید گفت که تقریبا تمام آثار رسیده با رعایت موضوعات همایش توانستند نظر مثبت داوران را داشته باشند.

وی ادامه داد: در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، اندیشکده‌ها و نهاد‌های دیگر بسیار قابل قبول بود و حضور دانشگاه‌هایی، چون تهران، علامه طباطبایی، تربیت مدرس، بهشتی، خوارزمی و سایر دانشگاه‌های دولتی و همچنین همت و مشارکت بیش از ۱۰۰ عضو هیئت علمی دانشگاه‌های مختلف و سازمان‌ها و وزارت خانه‌ها از دیگر مواردی است که بر وزن و اعتبار این همایش افزود.

رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه پیام نور تصریح کرد: بیش از ۵۵۰ مقاله و چکیده به دبیرخانه همایش ارسال شد که تا الان که در حال بررسی آن‌ها هستیم باید گفت با توجه به حضور پژوهشگران و اساتید میان رشته‌ای از جمله جرم شناسی، خانواده، حقوق بشر و ... توانسته که بر کیفیت بالای مقالات اثر بگذارد.

وی خاطر نشان کرد: قطعا با کمک و حمایت‌های پژوهشگران و اساتیدی که در اولین دوره این همایش در کنار ما بودند می‌توان امیدوار بود که در دوره آتی با ابعاد گسترده‌تر موضوعی و حتی بهره گیری از داوران برجسته تری در روند برگزاری همایش بهره‌مند شویم و همچنین با توجه به پتانسیلی که این رویداد دارد بتوان به سمت برگزاری بین المللی آن هم قدم برداشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»