Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز امسال در هفتمین جشنواره فرهیختگان به عنوان باشگاه برتر شناخته شد و از سیدامیر شمس ‌نیا به عنوان رئیس این باشگاه تقدیر شد. باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد دانشگاهی در دوره جدید فعالیت خود را در مسیر حضور نخبگان در حل مشکلات جامعه قرار داد و فعالیت‌های آن در این راستا افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمس نیا در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره فعالیت‌های این باشگاه گفت: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در راستای اجرایی کردن سیاست‌های دانشگاه در زمینه کارآفرینی، برنامه ریزی برای جذب نخبگان به عنوان مرکزی برای شناسایی، جذب، هدایت و حمایت از پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی کشور سال ۷۷ در واحدهای دانشگاهی راه اندازی شد. این باشگاه تلاش کرده است تا عملکرد خود را در راستای عملکردهای مصوب باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان قرار داده و تمام آیتم‌های این باشگاه را رعایت کند.

او اضافه کرد: این آیتم‌ها در بحث توانمندی اعضا، برگزاری مسابقات، حمایت از اختراعات و طرح‌های پژوهش و مقالات بود. باشگاه پژوهشگران واحد شیراز همچنین در برگزاری دوره‌ها و اردوهای فرهنگی- آموزشی، حضور فعالانه داشته و تلاش کرد تمام آیتم‌های مد نظر باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان دانشگاه آزاد را بری اعضای خود انجام دهد.

او با بیان این که این باشگاه 300 عضو فعال دارد اظهار کرد: حمایت‌های ما عمدتا در برگزاری دوره‌های توانمندسازی، برگزاری مسابقات علمی پژوهشی برای اعضای باشگاه است؛ حمایت‌هایی که برای دانشجویان ایجاد شور، نشاط و انگیزه می‌کند.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شیراز با تاکید بر این که حمایت از اختراعات و طرح هایی پژوهشی را نیز در دستور کار داریم گفت: حمایت از شرکت در استارتاپ‌ها و مسابقات علمی از جمله حمایت‌های باشگاه است. همچنین با توجه به این که حوزه باشگاه پژوهشگران یک حوزه پژوهشی است، زیرساخت‌هایی که معاونت پژوهشی برای اعضای هیات علمی خود دارد را در اختیار اعضای باشگاه نیز قرار می دهد. در واقع امکانات آزمایشگاهی، آموزشی و تمام زیرساخت‌های دانشگاه برای اعضای باشگاه نیز قابل استفاده است.

او گفت: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شیراز در سال 96 به عنوان باشگاه برتر در امور فرهنگی شناخته شد و در مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه سال 97 نیز توانست مقام اول را کسب کند. سیاست باشگاه پژوهشگران این است که در صورتی که استخدام به صورت عضو هات علمی نیاز باشد اعضای باشگاه در اولویت استخدام هستند.

شمس نیا همجنین از اولویت قرار باشگاه در جذب هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: اعضای باشگاه در اولویت جذب به عنوان هیات علمی دانشگاه آزاد هستند.

انتهای پیام/

341 / 167 باشگاه پژوهشگران شمس نیا واحد شیراز جشنواره فرهیختگان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: باشگاه پژوهشگران واحد شیراز جشنواره فرهیختگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۲۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای بدن شما چند سال دارند؟

دیجیاتو نوشت: پژوهشگران در پژوهشی به این نتیجه رسیده‌اند که ترکیب آزمایش خون با هوش مصنوعی برای تعیین سن زیستی اعضای بدن می‌تواند به پیش‌بینی بیماری‌هایی مانند آلزایمر کمک کند.

پژوهشگران آمریکایی در یک مطالعه دریافتند افرادی که اعضای آن‌ها سریع‌تر از باقی بدن‌شان پیر می‌شود، ریسک بالایی برای توسعه بیماری در آن عضو در عرض ۱۵ سال دارند.

این پژوهشگران با استفاده از یادگیری ماشینی به بررسی سطح پروتئین‌های خون انسان پرداختند. آن‌ها روی ۱۱ عضو یا بافت بدن متمرکز شدند: مغز، قلب، ریه، کلیه، کبد، پانکراس، روده، سیستم ایمنی، عضلات، چربی و عروق.

تیم پژوهشی برای تمرین‌دادن الگوریتم هوش مصنوعی سطح تقریباً ۵٬۰۰۰ پروتئین را در خون ۱٬۳۹۸ بیمار سالم یک مؤسسه پژوهشی آلزایمر بررسی کردند. این افراد از ۲۰ تا ۹۰ سال سن داشتند، اما غالباً در سنین میانی تا پیری بودند.

پژوهشگران پروتئین‌هایی را که ژن‌های آن‌ها در یک عضو چهار برابر فعال‌تر از اعضای دیگر بود، مشخص کردند. آن‌ها به این ترتیب ۸۵۸ پروتئین مخصوص عضوها پیدا کردند و الگوریتم خود را طوری آموزش دادند که سن فرد را براساس آن‌ها تخمین بزند.

با این روش، آن‌ها آزمایش خونی توسعه دادند که سن زیستی یک عضو را در یک فرد ظاهراً سالم تخمین می‌زند. این سن نشان می‌دهد که ریسک بیماری در عضو مرتبط چقدر است.

پژوهشگران الگوریتم هوش مصنوعی خود را روی آزمایش خون ۵٬۶۷۶ نفر استفاده کردند. تقریباً ۲۰ درصد از این افراد پیری بسیار شدیدی در یک عضو و ۱٫۷ درصد پیری در چند عضو داشتند. پژوهشگران می‌گویند پیری سریع یک عضو می‌تواند ریسک مرگ را ۲۰ تا ۵۰ درصد افزایش دهد.

تشخیص بیماری‌های زوال عقل در مراحل آغازین می‌تواند کارایی روش‌های درمانی را بسیار بالا ببرد.

ارتباط سن اعضای بدن و ریسک ابتلا به بیماری

طبق یافته‌های این مطالعه، در بیمارانی که دچار پیری زودرس قلب بودند، احتمال توسعه نارسایی قلبی ۲۵۰ درصد بیشتر بود. از طرف دیگر، پیری سریع مغز و عروق می‌توانست نشانه‌ای از پیشرفت بیماری آلزایمر باشد. قدرت این پیش‌بینی از بهترین نشانگرهای زیستی مبتنی بر خون موجود بهتر بود.

بیماری‌هایی که زوال عقل ایجاد می‌کنند، مانند آلزایمر، می‌توانند دهه‌ها پیش از ظهور اولین نشانه‌ها، در مغز آغاز شوند. بسیاری از درمان‌های جدید تنها در مراحل ابتدایی بیماری آلزایمر کارآمد هستند. درنتیجه، روش‌هایی ساده که بتوان با استفاده از آن‌ها بیماری‌ها را در مراحل اولیه توسعه تشخیص داد، اهمیت بالایی دارند.

به این ترتیب، نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که بررسی آزمایش خون با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی پنجره‌ای برای پی‌بردن به اتفاقات درون بدن ایجاد می‌کند.

قدم بعدی پژوهشگران این است که آزمایش خون خود را روی ۵۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ نفر دیگر بررسی کنند. تکرار این نتایج می‌تواند ثابت کند که نظارت بر سلامت اعضای ظاهراً سالم به‌صورت تکی می‌تواند راهی مطمئن برای شناسایی اعضای دچار پیری زودرس باشد. شاید حتی بتوان افراد را پیش از بیمارشدن درمان کرد.

دیگر خبرها

  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم