Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید سرکاراتی معاون دانش‌‌آموزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره ایجاد بخش دانش‌‌آموزی در باشگاه و میزان برخورداری دانش‌‌آموزان مدارس سما از امکانات موجود گفت: طرح ایجاد بخش دانش‌‌‌آموزی با پیشنهاد دکتر طهرانچی در باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود مدارس سما به دلیل وابستگی که به دانشگاه آزاد دارند در ایجاد این بخش اثرگذار بوده است.

وی درباره اثرگذاری دانشگاه در مدارس سما تشریح کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری مسابقات در سطح دانش‌‌‌آموزی دانشگاه به دنبال برقراری ارتباط مدارس با دانشگاه بوده و اولین جایی که این ارتباط شکل می‌‌‌گیرد در بخش مسابقات است. در قسمت دانش‌‌‌آموزی مدارس تابستانه را داریم که در واحدهای دانشگاهی تشکیل شده و دانش‌‌آموزان شاخص در این مدارس شرکت می‌‌‌‌کنند.

معاون دانش‌‌آموزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: مسابقات روبوکاپ را هم در بخش دانش‌‌آموزی دانشگاه آزاد داریم؛ که جزو مهم‌‌ترین مسابقات ما در این بخش محسوب می‌‌شود. دانشگاه آزاد در چندین دوره متوالی مجری برگزاری این مسابقات مهم بوده است.

سرکاراتی خاطرنشان کرد: دانشگاه و مدرسه، ارتباط متقابلی با هم دارند و بسیاری از دانشجویان ما که در رشته‌‌‌‌‌های مختلف علوم تربیتی و آموزش ابتدایی فارغ‌‌‌التحصیل شده‌‌اند در مدارس سما مشغول به کار می‌‌شوند. این امر نشان‌‌‌‌دهنده ارتباط تنگاتنگ بین دانشگاه آزاد و مدارس سما است.

وی درباره بهره‌‌‌مندی دانش‌‌‌آموزان سما از امکانات آزمایشگاهی موجود در واحدهای دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: همکاری لازم واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد با بخش دانش‌‌آموزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامیخصوصا در بخش مدارس تابستانه برای دانش‌‌آموزان نخبه در جهت استفاده از امکانات آزمایشگاهی در سطح مناسبی قرار دارد.

معاون دانش‌‌آموزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: برای استفاده دانش‌‌‌‌‌آموزان نخبه مدارس سما که در باشگاه‌‌‌‌ پژوهشگران دانشگاه آزاد عضویت دارند، آزمایشگاه‌‌‌‌های مختلف زمین‌‌شناسی و زیست‌‌‌‌‌شناسی داریم. کلیه دانش‌‌‌‌‌آموزان مدارس هم از طریق پژوهسرای دانش‌‌‌آموزی می‌‌‌‌توانند از امکانات موجود بهره‌‌مند شوند. این پژوهسراها عمدتا در واحدهای دانشگاهی مستقر هستند که علاوه بر دانش‌‌آموزان مدارس سما به کلیه دانش‌‌آموزان سراسر کشور، خدمات علمی و پژوهشی ارائه می‌‌کنند.

سرکاراتی تاکید کرد: فعالیت پژوهشی ما در مدارس سما؛ بر محور علوم انسانی با هدف حل مسائل و چالش‌‌‌های موجود در این حوزه قرار گرفته است. حل مسائل در حوزه علوم انسانی برای دانش‌‌آموزان راحت‌‌تر از حوزه‌‌های فنی و مهندسی خواهد بود. با توجه به تجربه کمتر و نقاط ضعفی که در حوزه علوم انسانی در کشور وجود دارد، کار سخت تری پیش رو داریم که احتیاج به برنامه‌‌‌ریزی صحیح دارد.

انتهای پیام/

188 / 188 معاون دانش‌‌آموزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی سعید سرکاراتی مدارس سما مدارس تابستانه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدارس سما مدارس تابستانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۷۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام بلندپایه ارتش: اینکه بگوییم مسئولین ما خلافکار و دزدند باعث می‌شود جوان ما در ایران نماند /استاد به دانشجوی نخبه می‌گوید تو بی عقلی که مانده‌ای

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی، روز چهارشنبه در آیین اختتامیه اولین همایش ملی جوانی جمعیت و قدرت نظامی که به میزبانی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، گفت: موضوعی که انتخاب کردم رویه استکبار جهانی نسبت به جوامع است. یعنی استکبار چه رویه نسبت به ‌جوامع دارد و چگونه باید درباره آن تدبیر کنیم.

بنابر گزارش ایلنا، وی افزود: دنیای استکباری امروز برای توسعه و نفوذ همواره جناح‌ها و گروه‌ها را رصد می‌کند. استکبار قدرت را در مخاطبانشان بررسی می‌کنند و به صورت جهانی نگاه به آن می‌کنند. اگر ما قدرت را در عرصه منطقه‌ای ببینیم در منطقه قدرتمند خواهیم شد و اگر جهانی ببینیم در جهان هم قدرتمند خواهیم شد و به همین دلیل استکبار نوع نگاه جهانی را دارد. ما هم باید این نوع نگاه را تغییر دهیم تا در جهان پیشرفت کنیم و ارتقا داشته باشیم.

وی تصریح کرد: کسانی که در موقعیت راهبردی قرار دارند در قدرت جهانی قرار می‌گیرند. یکی از عناصری که محققین بر روی اتفاق نظر دارد نظر بر روی جوانی جمعیت است که دارای نیرو و قدرت است. مسیر قدرت هنوز بالقوه بوده و بالفعل نشده و به حرکت در نیامده نیروی انسانی جوانی جمعیت می‌تواند این کار انجام دهد.

وی تصریح کرد: اگر جمعیت جوان باشد و میل به عطش حرکت رو به جلو داشته باشد پیشرفت خواهد کرد. بصیرت جامعه مهم است. بصیرت در اندازه جوانان ما بسیار تاثیر دارد.

وی تصریح کرد: من جمعیت را عامل فقر نمی‌دانم و این دست مردم نیست. البته در غرب نمی‌خواهد کانون خانواده وجود داشته باشد. این می‌تواند برنامه‌ریزی شده باشد. در ایران اسلامی در همان اوایل انقلاب رشد جمعیت با شیب بلند همراه بود که انتقادات همراه شد و ان شیب متوقف شد که بعدها ددیدم که آن تغییر مسیر اشتباه بود و باید با شیب کنترل شده ادامه پیدا می‌کرد.

وی افزود: اروپایی‌ها آمده‌اند که در جوامع باهوش دنیا مانند ایران و هندوستان سرمایه‌گذاری کرده، تولید ناامنی کرده تا میل به مهاجرت افزایش پیدا کنند. امروز استکبار با نقش آمریکا میل مهاجرت افزایش پیدا کرده و ناامنی منطقه‌ای ایجاد کرده است و از آن استفاده می‌کنند. این‌ موارد بسیار سخت و ناراحت کننده است و دقیقا ربایش ایجاد می‌کنند. حالا میل به مهاجرت به این مسیر افتاده که استاد دانشگاه به دانشجوی نخبه می‌گوید تو بی عقلی که در اینجا ماندی و باید بروید. اینکه بگوییم مسئولین ما خلافکار و دزد هستند باعث می‌شود که جوان ما در ایران نماند و این موضوع بحران مشروعیت به وجود بیاید. در کشورهای غربی این موضوع وجود دارد اما در کشور ما ده برابر می‌کنند و باعث این مشکلات می‌شود.

وی تصریح کرد: ما تعدد قوم و دین داریم. دشمن سعی می‌کند از این حربه استفاده کند و باعث می‌شود جوانان ما به دلیل تعدد قوم دینی فرار کنند و کسی نماند. امروز دشمن از طریق فضای مجازی دین گریزی را ترویج کرده و باعث تبدیل به عادتی برای جامعه جوان ما شده است.

وی افزود: ما خروجی نخبگان داریم که آمار بسیار بالایی دارد. ورودی ما از همسایه شرقی است که نیروی کار است و متخصص نیست و حتی می‌تواند جای نیروی کار داخلی را بگیرد. اروپا هم ورودی بسیار دارد که نخبگان ما را ربایش ‌کند بنابراین ما باید آمار جذب نخبگان و به کارگیری از آنان را افزایش دهیم. ما انسجام فرهنگی بالا نداریم. ما باید یک‌پارچه‌سازی داشته باشیم. باید فضای مجازی را کنترل کنیم و جوان را با بصیرت کنیم و آن را تشخیص دهد. نمی‌شود به زور دست کسی را گرفت و او را با بصیرت کرد. باید جایگاه نخبگان را قدر بدانیم و در ادامه چگونه به نخبگان یاد دهیم که فرزندآوری داشته باشیم. بنابراین باید به این مسائل توجه کنیم تا بتوانیم نتیجه درستی داشته باشیم.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904444

دیگر خبرها

  • مقام بلندپایه ارتش: اینکه بگوییم مسئولین ما خلافکار و دزدند باعث می‌شود جوان ما در ایران نماند /استاد به دانشجوی نخبه می‌گوید تو بی عقلی که مانده‌ای
  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است
  • بازدید دکتر طهرانچی از ششمین جشنواره فرهیختگان جوان
  • ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان آغاز به کار کرد
  • جشنواره فرهیختگان جوان با رقابت بیش از ۲ هزار دانش‌آموز آغاز شد
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد