Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی واحد اردبیل،‌ علیرضا عمو عابدینی در اولین جلسه شورای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان اردبیل گفت: فعالیت ها و برنامه ریزی‌ها در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان تمرکز زدایی شده و به استان‌ها واگذار خواهد شد تا استان‌ها استقلال بیشتری داشته باشند.

وی علت حضور خود در اردبیل را شرکت در اولین شورای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اردبیل و تبیین سیاست ها، اهداف و برنامه های راهبردی جدید باشگاه اعلام کرد و افزود: در این جلسات که به صورت ماهانه در استان برگزار خواهد شد مشکلات موجود بررسی و راهکارهای مناسب ارائه شده و برنامه های پیش‌رو مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمو عابدینی اضافه کرد: سیاست‌های کلی باشگاه از تسهیلات گرایی به فعالیت محوری تغییر پیدا کرده است. به همین دلیل کلیه مسابقات و رویدادهای باشگاه با شعار از ایده تا عمل در سه سطح درون واحدی، استانی و ملی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به تغییرات عمده در آیین نامه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان افزود: بر اساس آیین نامه جدید نحوه عضوگیری در باشگاه کیفیی‌تر شده و خدمات و تسهیلات ارائه شده نیز هدفمندتر خواهد بود.

مدیر کل مسابقات و رویدادهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: مدیریت قوی، هیئت علمی مجرب و پشتکار کارکنان در کنار زیرساخت‌های مناسب باعث شده است که واحد اردبیل یکی از قطبها ها در زمینه شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد در سطح دانشگاه های آزاد اسلامی کشور باشد. آن چیزی که در این بخش برای ما مهم بوده خاستگاه تعدادی از این شرکت ها و مراکز رشد باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است و این امر جایگاه مهم باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان را نشان می دهد.

عمو عابدینی با اشاره به اینکه اردبیل در طول تاریخ جایگاه بزرگان بوده است تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به واسطه عقبه ای که دارد به عنوان متولی مسابقات ملی گیاهان دارویی و فناوری نانو در کشاورزی و گیاهان دارویی انتخاب شده است که انشالله اولین فراخوان آن در بهمن ماه 98 منتشر خواهد شد.

وی در خاتمه افزود: انتظار داریم بر اساس آیین‌نامه جدید در نحوه برگزاری رویداد ها، شکل گیری انجمن ها و ارائه خدمات، حمایتها بیش از پیش شود و امیدواریم با برگزاری برنامه هایی که ذکر شد همکاران ما پتانسیل و توانمندی خود را شناسایی کرده و باعث شوند اردبیل جایگاه خود را در صنعت و پژوهش کشور پیدا کند.

انتهای پیام /

203 / 167 عمو عابدینی شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد مرکز رشد اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان باشگاه پژوهشگران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد مرکز رشد اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان باشگاه پژوهشگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۳۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع نسل جدید ربات‌های نرم با توانایی خم شدن و خزیدن

نوع جدیدی از ربات نرم که توسط پژوهشگران آمریکایی ابداع شده است، می‌تواند به راحتی خم شود، در پیچ‌وخم‌ها به حرکت درآید و به طور مستقل یا گروهی کار کند.

به گزارش ایسنا، مهندسان «دانشگاه پرینستون»(Princeton University) و «دانشگاه کارولینای شمالی»(NCSU) یک ربات نرم ساخته‌اند که به راحتی در پیچ‌وخم‌ها حرکت می‌کند.

به نقل از ساینمگ، هدایت کردن ربات‌های نرم می‌تواند چالش‌برانگیز باشد زیرا به کار بردن تجهیزات بیشتر برای سیستم فرمان، اغلب استحکام ربات را بالا می‌برد و انعطاف‌پذیری آن را کاهش می‌دهد. «توو ژائو»(Tuo Zhao) پژوهشگر دانشگاه پرینستون گفت: طراحی جدید با ساختن سیستم فرمان مستقیما در بدن ربات، بر این مشکلات غلبه می‌کند.

پژوهشگران در مقاله این پروژه توضیح داده‌اند که چگونه این ربات را از بخش‌های مدولار و استوانه‌ای ساخته‌اند. بخش‌هایی که می‌توانند به طور مستقل عمل کنند یا به هم بپیوندند تا یک واحد طولانی‌تر را تشکیل دهند، همگی به توانایی ربات برای حرکت و مسیریابی کمک می‌کنند. سیستم جدید به ربات منعطف امکان می‌دهد تا به جلو و عقب حرکت کند، محموله را بردارد و به شکل بلندتر درآید.

پژوهشگران نوشتند: مفهوم ربات‌های نرم مدولار می‌تواند اطلاعاتی را درباره ربات‌های نرم آینده ارائه دهد که می‌توانند منبسط شوند، خود را تعمیر کنند و عملکردهای جدیدی را داشته باشند.

ژائو خاطرنشان کرد که توانایی ربات برای جمع و باز شدن هنگام حرکت کردن به آن امکان می‌دهد تا به‌ طور مستقل یا با یک گروه کار کند. وی افزود: هر قطعه می‌تواند یک واحد مجزا باشد یا با قطعات دیگر همکاری کند. قطعات می‌توانند به راحتی جدا شوند و ما برای متصل کردن آنها از آهن‌ربا استفاده می‌کنیم.

ژائو در آزمایشگاه «گلاوسیو پائولینو»(Glaucio Paulino) واقع در بخش مهندسی عمران و محیط زیست و موسسه مواد پرینستون کار می‌کند. پائولینو که استاد مهندسی است، اوریگامی را در طیف گسترده‌ای از کاربردهای مهندسی، از دستگاه‌های پزشکی گرفته تا هوافضا و ساخت‌وساز به کار می‌برد.

پائولینو گفت: ما یک ربات اوریگامی نرم مدولار را با الهام از محیط زیست ابداع کرده‌ایم که به واسطه تحریک الکتروترمال با سیستم‌های گرمایشی قابل خم شدن و سازگار فعال می‌شود. این یک فناوری بسیار امیدوارکننده با قابلیت انتقال به ربات‌هایی است که می‌توانند رشد کنند، خود را ترمیم کنند و سازگاری داشته باشند.

یکی از چالش‌برانگیزترین جنبه‌های کار، ایجاد مکانیسمی برای کنترل حرکات خمشی و تا شدن بود که برای راندن و هدایت ربات استفاده می‌شود. پژوهشگران دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی، یک راه حل را برای این مشکل ارائه دادند. آنها از دو ماده شامل الاستومر کریستال مایع و پلی‌آمید استفاده کردند که هنگام گرم شدن به طور متفاوتی منقبض یا منبسط می‌شوند و آنها را به صورت نوارهای نازک ترکیب کردند.

پژوهشگران یک سیستم گرمایشی قابل کشش نازک را نیز نصب کردند که از یک شبکه نانوسیم نقره تشکیل شده بود. جریان الکتریکی روی سیستم گرمایشی نانوسیم، نوارهای کنترل را گرم می‌کند و انبساط متفاوت دو ماده، چین‌هایی را در نوار به وجود می‌آورد. پژوهشگران با تنظیم کردن جریان و مواد مورد استفاده در نوارهای کنترل می‌توانند تا شدن و خم شدن را به دقت برای هدایت حرکت ربات کنترل کنند.

«یونگ ژو»(Yong Zhu) استاد بخش مهندسی مکانیک و هوافضا در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی گفت: نانوسیم نقره یک ماده عالی برای ساخت ‌رساناهای کششی است. ‌رساناهای قابل کشش، عناصر سازنده انواع دستگاه‌های الکترونیکی قابل کشش از جمله سیستم‌های گرمایشی قابل کشش هستند. ما در این پژوهش، از سیستم‌های گرمایشی قابل کشش به عنوان مکانیسم تحریک برای حرکات خمشی و تا شدن استفاده کردیم.

پژوهشگران خاطرنشان کردند که نسخه کنونی این ربات، سرعت محدودی دارد و آنها در تلاش هستند تا حرکت را در نسخه‌های بعدی افزایش دهند.

این پژوهش در مجله «PNAS» به چاپ رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید دکتر طهرانچی از ششمین جشنواره فرهیختگان جوان
  • چه کسی گفته سه‌جانبه‌گرایی در حقوق کارگران باید حذف شود؟ | حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • جشنواره فرهیختگان جوان با رقابت بیش از ۲ هزار دانش‌آموز آغاز شد
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • توجه به تربیت رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • توجه به امر تربیت در کنار آموزش، رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • ابداع نسل جدید ربات‌های نرم با توانایی خم شدن و خزیدن
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند