Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک نگاهداری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سابقاً تمرکز باشگاه پژوهشگران جوان بر جذب اعضای هیات علمی، حمایت ها و ارائه تسهیلات به آنها بود، گفت: در دوره جدید اما تلاش داریم کانون توجه خود را از «رویکرد محوری» به «فعالیت محوری» تغییر دهیم. البته این بدان معنی نیست که حمایت ها و ارائه تسهیلات از دستور کار و اقدامات ما حذف شود، بلکه اگر استعدادهای درخشان و نخبگان به منظورِ حل مسائل کشور و نیازهای جامعه، در برنامه های باشگاه که در قالب مسابقات و رویدادهای مختلف طراحی می شود، فعالیت کنند، بیشتر مورد حمایت قرار گرفته و از تسهیلات بهره مند خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بنا داریم مسابقات و رویدادهای باشگاه را در سه حوزهء علمی، فناوری و اندیشه ورزی طراحی کنیم که تقریباً همه رشته های موجود در دانشگاه و همچنین دانشجویانِ استعداد درخشان و نخبه اعم از علوم انسانی، علوم پایه، پزشکی و علوم مهندسی را تحت پوشش قرار می دهد. لذا قرار است موضوعِ محوری مسابقات و رویدادها، یکی از نیازها و مشکلات کشور باشد.

نگاهداری با اشاره به اینکه آیین نامه مسابقات و رویدادهای باشگاه، ۲ روز گذشته (دوشنبه ۱۷ تیرماه) به تصویب هیات امنا رسید، افزود: تغییراتی در آیین‌نامه عضویت اعمال شده؛ به این صورت که از این پس، عضوگیری عادی نخواهیم داشت و صرفاً در سه سطحِ استعدادهای برتر، درخشان و نخبه عضوگیری صورت می گیرد. این در حالیست که این روال در گذشته در ۴ سطح تعریف شده بود.

وی همچنین از ارتقای عضویت اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبه خبر داد و گفت: بر این اساس درقالب فعالیت ها و توانمندسازی هایی که در رویکرد جدیدِ باشگاه ارائه خواهد شد، شاهد ارتقاء نوع عضویت، از برتر به درخشان و از درخشان به نخبگی خواهیم بود.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان همچنین به برنامه ریزی های ستادی در جهتِ راه اندازی لیگ های علمی برای مسابقات و رویدادهای علمی، فناوری و اندیشه ورزی در باشگاه اشاره کرد و گفت: این مسابقات در سه سطحِ استانی، ملی و بین المللی و با هدفِ فراهم ساختنِ امکانِ ظهور و بروزِ توانِ نخبگی و استعداد برترِ اعضاء در راستای حل مسائل کشور برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به تعامل با بسیج علمی کشور، جهاد دانشگاهی، مراکز استانی و معاونت های تخصصی دانشگاه برای تعیین موضوعاتِ محوری مسابقات، اظهار داشت: ۲۰ موضوع در حوزه علمی و فناوری و نیز ۱۰ موضوع در حوزه اندیشه ورزی، طی یکسال کاریِ پیش رو، در دستور کار قرار گرفته است.

نگاهداری افزود: تیمهای ما برای شرکت در مسابقات، ابتدا بر پایه تعامل با معاونت فناوری و نوآوری دانشگاه تشکیل شده و در صورت عبور از مراحل مقدماتی، در ادامه تیمهای تخصصی را شکل می دهند و نهایتاً تیم هایی که موفقیتِ مورد نظر را کسب کنند، در مراکز رشد و پارک علم و فناوری دانشگاه مشغول به کار خواهند شد.

وی با بیان اینکه جایزه اصلی این مسابقات، ایجاد ساز و کار کسب و کارِ دانش بنیان در مراکز رشد و فناوری است، خاطرنشان کرد: تسهیلاتی همچون ایجاد دفتر کار در مراکز رشد و پارک علم و فناوری برای اشتغال این افراد در نظر گرفته ایم. ضمن اینکه برای ورود حرفه ای آنها به بازار کار نیز حامی شان خواهیم بود.

کد خبر 4662837 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: پارک علم و فناوری نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۹۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با یک بانک به منظور توسعه سرویس خدمات حقیقی فناورکارت در دومین روز از اینوتکس منعقد شد. 

بازوی فناوری این بانک با هدف ایجاد سرویس‌های مالی برای کارکنان پارک‌ها و حوزه نوآوری سراسر کشور تفاهم نامه همکاری دوجانبه امضا کردند.

صادرات به ۴۰ کشور دنیا از مبدا پارک فناوری پردیس 

در ابتدای مراسم مهدی صفاری نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس ضمن معرفی پارک و مسیر رشد این طی شده در این ناحیه نوآوری گفت: در حال حاضر پارک فناوری پردیس بستر فعالیت ۴۵۰ شرکت فناور و دانش بنیان و بیش از ۸ هزار نفر سرمایه انسانی شده است. همچنین بیش از ۲۲۰۰ محصول و خدمت فناورانه و نوآورانه توسط شرکت‌های این پارک ارائه می‌شود.

وی با اشاره به سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار میلیاردی بخش خصوصی در این ناحیه نوآوری خاطرنشان کرد: تامین نیاز بازار‌های داخلی و همچنین صادرات محصولات همواره یکی از دغدغه‌های مهم حوزه نوآوری است که در این میان پارک فناوری پردیس توانسته مسیر صادراتی خود را با صادرات بیش از ۵۰ محصول نوآورانه به ۴۰ کشور هموار کند.

وی اضافه کرد: این مهم تنها در یک سال اخیر صرفه جویی ارزی معادل ۶۰۰ میلیون یورو را به همراه داشته است.

توسعه فناروکارت به فاز حقیقی رسید

محمد کلاهی؛ معاون امور اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین ضمن ارائه گزارشی از مسیر طی شده توسعه فناورکارت تا به امروز گفت: فناورکارت به عنوان نخستین نئوبانک حوزه فناوری با هدف ارائه خدمات به شرکت‌ها و کارکنان شرکت‌های حوزه فناوری در کل کشور در اینوتکس سال گذشته به همت صندوق توسعه فناوری‌های نوین و حمایت پارک فناوری پردیس رونمایی شد.

وی افزود: پس از آن به دلیل تغییر نگاه رگولاتور به نئوبانک‌ها ضمن تطبیق خود با شرایط جدید، برنامه توسعه‌ای خود را ادامه داده است.

وی با تشریح ابزار‌های مالی صندوق در ارائه خدمات به حوزه فناوری در ۱۷ سال فعالیت این نهاد در حوزه نوآوری کشور افزود: صندوق با ایجاد نهاد‌های تخصصی در اطراف خود و ارائه خدمات متنوع مالی و تفاهم نامه با ۱۳ بانک و ۶ نهاد بازار سرمایه کشور توانسته است تا در تامین مالی نوآوری پیشتاز باشد.

به گفته وی، همچنین با ۱۴۷۰ کارفرمای دولتی و خصولتی همکاری دارد. بیش از ۵ هزار فقره ضمانت نامه و ۱۳ هزار فقره تسهیلات مجموعا بیش از ۱۷ هزار خدمت مالی را به بیش از ۳۵۰۰ شرکت حوزه نوآوری ارائه داده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری کشور پس از ارائه سامانه‌های و خدمات مختلف مالی به حوزه نوآوری، به منظور ارائه خدمات مالی و رفاهی شرکت‌ها و پرسنل شاغل در پارک‌های فناوری سراسر کشور در قالب یک پلتفرم، در اینوتکس سال گذشته اقدام به رونمایی از فناورکارت؛ نخستین نئوبانک حوزه نوآوری کرده است.

این نئوبانک در فاز نخست خود سرویس‌های مالی نظیر تسهیلات، سرمایه گذاری، تامین مالی جمعی، کارگزاری مالی، پرداخت عوارض پارک‌ها و خدمات بیمه‌ای به شرکت‌ها را به مرحله اجرایی رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • بهره‌برداری از چمن مصنوعی پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • ساماندهی زمین ورزشی روباز پارک درخشان تا یک ماه آینده