Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان گفت: تهییج خلاقیت و شناسایی استعدادهای درخشان به منظور توانمندسازی بیشتر آنها در جهت حل مسائل کشور، مأموریت اصلی باشگاه است.

به گزارش ایسنا، دکتر بابک نگاهداری رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ضمن تأکید بر اهمیت و جایگاه باشگاه در دوره جدید، مأموریت اصلی این مجموعه را تهییج خلاقیت و روحیه پژوهش و جستجوگری در دانش‌آموزان و دانشجویان به منظور شناسایی استعدادهای درخشان و نخبه برای توانمندسازی بیشتر آنها در جهت حل مسائل کشور دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خروجی چنین نظامی تربیت پژوهشگران، فناوران و مدیران آینده کشور از بین نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: با توجه به رویکردهای جدید، تغییرات تحول‌آفرینی در آئین‌نامه‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان صورت گرفته که پس از تصویب نهایی در هیأت امنای باشگاه، به واحدها ابلاغ خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه پیش‌نویس آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها تهیه و برای رؤسای واحدها در استان‌ها و رؤسای باشگاه‌های واحدها ارسال شده است، تصریح کرد: آئین‌نامه جدید عضویت در باشگاه، دستورالعمل راه‌اندازی باشگاه‌های تخصصی و حرفه‌ای، شیوه‌نامه برگزاری مسابقات، دستورالعمل ارزیابی عملکرد و رتبه‌بندی باشگاه‌ها و… از مهم‌ترین این موارد است.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دستورالعمل مسابقات، رویدادها، جشنواره‌ها و المپیادهای علمی دانشگاه آزاد اسلامی در جهت ارتقای دانش، توانمندسازی، حمایت و تسهیلات هدفمند و ساماندهی فعالیت‌ها و مسابقات در حوزه‌های علمی، پژوهشی، فناوری و اندیشه‌ورزی در راستای مشارکت دانشجویان در حل مسائل کشور ارائه شده است.

وی افزود: بر اساس این دستورالعمل‌ها، باشگاه هر واحد که در مسابقات استانی موفقیتی کسب کند، دارای باشگاه تخصصی می‌شود و در مسابقات ملی شرکت خواهد کرد. به همین ترتیب باشگاه‌های تخصصی که در مسابقات ملی موفق شوند، دارای باشگاه حرفه‌ای جهت اعزام به مسابقات بین‌المللی می‌شوند.

نگاهداری ادامه داد: باشگاه‌های واحد اعضای استعدادهای برتر، باشگاه‌های تخصصی اعضای استعداد درخشان و باشگاه‌های حرفه‌ای اعضای نخبه را تحت پوشش قرار خواهند داد.

وی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در آئین‌نامه عضویت، تصریح کرد: در آئین‌نامه قبلی اعضا در چهار گروه با عناوین عضو عادی، عضو پژوهشگر، عضو استعداد درخشان و عضو نخبه تعریف شده بودند، اما آئین‌نامه جدید بر سه گروه استعداد برتر، استعداد درخشان و نخبه تأکید دارد. جداول پیچیده جهت ارتقای عضویت که بعضاً به دلیل پیچیدگی باعث ایجاد بروز خطا در جذب افراد شایسته می‌شد، با مجموعه‌ای از شرایط استاندارد جایگزین شده است.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در راستای افزایش کارآیی و بهره‌وری فعالیت‌های باشگاه، آئین‌نامه ارزشیابی عملکرد و رتبه‌بندی باشگاه واحدها تدوین شده است، اظهار کرد: بر اساس این آئین‌نامه؛ باشگاه هر واحد در پایان هر سال بر اساس عملکرد به چهار گروه باشگاه با رتبه عالی، خوب، متوسط و ضعیف دسته‌بندی می‌شود.

طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر نگاهداری در پایان گفت: باشگاهی که بهترین عملکرد را داشته و بیشترین امتیاز را کسب کند، به عنوان باشگاه ممتاز معرفی خواهد شد. حق مسئولیت و نحوه تمدید قرارداد رؤسای هر باشگاه نیز بر اساس رتبه اخذشده تعیین خواهد شد. آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های حوزه دانش‌آموزی نیز تهیه شده که در مرحله بعد به نظرخواهی گذاشته می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامي آیین نامه رتبه بندي پژوهشگر نخبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۶۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر کتابخانه مرکزی، تأمین منابع علمی و انتشارات دانشگاه کاشان گفت: بر این اساس، دانشگاه کاشان در بین دانشگاه‌های جامع کشور، پس از دانشگاه تهران و دانشگاه تبریز، بیشترین میزان امتیاز در بخش «استناد» یعنی ۷۳/۴ را در سنجه‌های ارزیابی داراست.
دکتر احمدی‌زاده افزود: رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی «مؤسسۀ آموزش عالی تایمز»، مؤسسه‌های پیشرو آسیا را در پنج شاخص آموزش (با وزن ۲۴/۵ درصد)، چشم‌انداز بین المللی (با وزن ۷/۵ درصد)، کیفیت پژوهش (با وزن ۲۸ درصد)، استناد‌ها (با وزن ۳۰ درصد)، و درآمد‌های صنعتی (با وزن ۱۰ درصد)؛ بر پایۀ ۱۷ سنجه ارزیابی می‌کند.
وی گفت: بر اساس این رتبه بندی، دانشگاه کاشان به همراه چند دانشگاه دیگر از جمله دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، با یک رتبه صعود، رتبه‌ی ۱۹ ملی و ۲۵۰-۲۰۱ آسیایی را به خود اختصاص داده است.
«مؤسسه آموزش عالی تایمز» در ویرایش ۲۰۲۴ خود که به‌تازگی منتشر شده، نام ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ کشور آسیا را در فهرست پایانی خود آورده و نام ۷۵ دانشگاه ایرانی (۱۰ مؤسسه بیشتر از سال گذشته) را در سیاهه‌ی مؤسسه‌های برتر آسیا منتشر کرده است.

دیگر خبرها

  • دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۵۰ پله‌ای دانشگاه ارومیه در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز - دانشگاه‌های آسیایی
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • برگزاری نشست کمیته بدوی انضباطی فدراسیون بسکتبال
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند