Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب‌الله آراسته‌راد رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره دستاوردهای پژوهشی و چگونگی حمایت از نخبگان این باشگاه در طی یک سال گذشته، گفت: ساماندهی 350 باشگاه در کشور و تهیه آئین‌‌نامه‌هایی حمایتی که اجازه حضور بیشتر به نخبگان و پژوهشگران برای حل مسائل و مشکلات موجود می‌‌‌دهند از مهم‌‌ترین برنامه‌های ما در سال 97 بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: راه‌‌اندازی سامانه جامع مختص باشگاه پژوهشگران از مرحله جذب تا تخصیص منابع و تسهیلات در نظر گرفته شده همچنین راه‌اندازی کتابخانه مقالات باشگاه که بیش از 200 هزار مقاله در آن وجود دارد توسط اعضای باشگاه از دیگر دستاوردهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی امسال بوده است.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه خاطر نشان کرد: در باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد یک شبکه‌‌ای از نخبگان دانشگاه را با هدف حمایت و جذب نخبگان ایجاد کردیم، به این ترتیب، این مجموعه، یک شبکه بزرگ علمی که خلق قدرت می‌کند را بنیان نهاده و از افرادی که تجربه بیشتری در حل مشکلات موجود دارند بهره برده و بر روی نظام موضوعات، مسائل و مشکلات کشور که منجر به خلق ارزش افزوده خواهد شد تمرکز کرده است.

آراسته‌راد تاکید کرد: در حال حاضر، باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد، بیش از 80 هزار نفر عضو دارد که حدود 15 هزار نفر در حوزه‌‌های مختلف فعالیت دارند و نزدیک به 3 هزار نفر مخترع از دانشگاه‌های دولتی در این باشگاه حضور دارند.

وی متذکر شد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برای اولین بار در دانشگاه آزاد ایجاد شده است و در دانشگاه‌های دولتی هم شعبه‌‌هایی را ایجاد کرده و 40 درصد اعضای این باشگاه از دانشگاه‌های دولتی بوده اما چنین ارگانی، در دیگر مراکز آموزش عالی کشور وجود ندارد و مختص دانشگاه آزاد است.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: مهم‌‌‌‌‌‌ترین ماموریت باشگاه پژوهشگران جوان علاوه بر حمایت‌‌‌‌‌های مادی و معنوی، امید‌افزایی میان نخبگان و پژوهشگران است، به این ترتیب فضایی ایجاد می‌‌‌‌‌‌شود تا نخبگان برای حضور در کشور و توسعه فعالیت‌‌های پژوهشی و بروز خلاقیت‌‌های خود میدان عملی برای حضور پیدا کرده و توانایی‌‌‌ها و نبوغ خود را در مسیر توسعه و تعالی سرزمین خود صرف کنند.

آراسته‌‌راد یادآور شد: مهم‌‌ترین هدف باشگاه در سال آینده، ایجاد اشتغال برای نخبگان و پژوهشگران بر مبنای نیاز جامعه و ایجاد شکوفایی در اقتصاد کشور است.

انتهای پیام/

188 / 167 رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی حبیب‌الله آراسته‌راد اشتغال

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۳۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بورسیه با تضمین اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد توسط یک شرکت همه‌فن حریف
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است